Un cop de cap d'Isco Alarcón a falta de tres minuts del final va servir perquè el Reial Madrid iniciés la seva etapa a mans de l'italià Carlo Ancelotti amb una victòria però no va aconseguir esvair els dubtes que va generar l'equip blanc contra un Betis que, de mica en mica, es va anar enfosquint i va desaprofitar una bona oportunitat de fer saltar la banca al camp Madridista. El Santiago Bernabéu tornava a la normalitat després del convuls final de l'etapa Mourinho, però va estar ple de sorpreses. La primera a l'onze inicial que va presentar l'entrenador del Madrid, Carlo Ancelotti, que va asseure Iker Casillas a la banqueta i va optar per situar Diego López a la gespa; una descisió que després en roda de premsa l'italià va assegurar que no és "definitiva". La segona sorpresa va tenir el Betis de protagonista. Cedrick, el jugador que passarà a la història per comprar el seu traspàs per 1,2 euros, va deixar palplantat Sergio Ramos i va deixar el gol en safata a Jorge Molina.

Els verd-i-blancs ahir va ser un equip molt pressionador atrevit i que va posar en molts problemes a Diego López però el Madrid es va despertar quan es van associar Modric i Isco i en el minut 26 Benzema es va revindicar amb el gol de l'empat.

De mica en mica l'equip sevillà es va anar fonent en l'estadi madridista i tots els maldecaps que havia tingut Diego López al començament els va tenir Andersen en el tram final. La pressió es va mantenir fins que, a falta de tres minuts pel final, Marcelo va executar una passada mil·limètrica al cap d'Isco per marcar el gol de la diferència. Era el primer dia del malagueny a la Castellana i ja va poder escoltar com la seva nova afició corejava el seu nom.