L'estadi de Montilivi veurà millorada ben aviat la seva fesomia gràcies a la instal·lació, per part de l'empresa Tamesol, patrocinadora del club, de 150 metres quadrats de panells publicitaris de leds. Aquesta inversió, valorada en més de 300.000 euros, convertirà el camp del Girona en un dels pocs de Segona (l'any passat només n'hi havia a Vila-real) que disposarà d'aquesta tecnologia -instaurada, en canvi, a tots els estadis de Primera-. Els vells rètols publicitaris que recorren el camp des dels gols fins a preferent seran retirats i substituïts per una moderna instal·lació que permet anunciar una única marca durant 20 segons i anar-la canviant consecutivament.

Segons confirmava ahir el president del Girona, Joaquim Boadas, la intenció és que d'aquí a quinze dies, coincidint amb la visita del Numància (dissabte 31 d'agost a les 19.00), l'estadi ja pugui estar preparat amb els panells de leds. Boadas es va mostrar convençut que aquest canvi radical a l'hora d'oferir anunciar-se a l'estadi els permetrà augmentar notablement els ingressos. "Ja hem començat a vendre els espais i la veritat és que hem obtingut molt bona resposta", assenyalava. El Girona ofereix anunciar-se durant un màxim de tres minuts per partit amb intervals de 2o segons que s'anirien intercalant durant el joc. També es vendrà a part la publicitat prèvia al partit i la del descans. Aquesta novetat tecnològica permetrà augmentar el nombre d'anunciants, limitat fins ara per la publicitat estàtica amb les antigues tanques metàl·liques.

L'acord per a la instal·lació de les tanques de leds es va subscriure coincidint amb la firma del conveni pel qual Tamesol es va convertir en el patrocinador del primer equip. L'empresa gironina no descarta tirar endavant nous projectes tecnològics a l'estadi en les temporades futures.