Els dos equips gironins de Segona Divisió B, Olot i Llagostera, encaren l'última setmana de preparació abans de donar el tret de sortida a la temporada. Il·lusió i satisfacció a parts iguals entre els dos conjunts de la província a la categoria de bronze, que estan a punt de tancar la pretemporada amb molt bones sensacions.

Pel que fa a l'Olot, el conjunt de la Garrotxa prepara l'assalt històric a Segona B davant l'Espanyol B a casa (diumenge 25 a les 17 h). Els d'Edu Vílchez estan realitzant una pretemporada espectacular, amb només una derrota, la d'abans-d'ahir en mans de l'Europa. De la resta d'enfrontaments, els garrotxins s'han adjudicat el Torneig de l'Estany, el II Trofeu Aigües de Sant ?Aniol davant tot un Segona A com el Barça B, i han doblegat el Palamós, la Jonquera i el Banyoles a Copa Catalunya. Per endavant només els queda l'eliminatòria de Copa Catalunya, aquest diumenge amb el Figueres (17h).

"A una setmana vista les sensacions són molt positives", assegurava ahir el secretari tècnic, David Comamala. Pel que fan els fitxatges, el club espera tancar la incorporació d'un davanter per tancar definitivament la plantilla.

Des de Llagostera asseguren que, a una setmana vista, l'equip està "molt bé". Així ho confessava ahir el seu tècnic, Lluís Carrillo, que està satisfet amb una pretemporada "molt positiva". Les darreres setmanes han servit "perquè els jugadors nous s'adaptin al nostre tarannà, tant d'entrenaments com de partits i manera de jugar". "Estem molt contents", va remarcar.

Pel que fa a les incorporacions, el club va anunciar ahir a la tarda la contractació de Jordi López, que arriba amb l'objectiu de suplir el forat que ha deixat Alberto Manga al centre del camp. López, de 32 anys, signa per dues temporades amb l'equip dirigit per Lluís Carrillo i Oriol Alsina. El mateix director tècnic assegurava ahir que es tracta del "jugador amb més currículum que mai ha tingut aquest club". "És un migcampista total, que ens donarà màxim equilibri a tots els nivells", assegura Alsina.

Nascut a Cardedeu, arriba procedent del Hoverla Uzhorod de la primera divisió ucraïnesa. Format a les categories inferiors del Barça, quan estava al filial blaugrana va marxar al Reial Madrid, on va aconseguir debutar amb el primer equip en Lliga i, inclús, a la Champions. Més endavant vestiria la samarreta del Sevilla al llarg de dues temporades. Amb el conjunt andalús va proclamar-se campió de la UEFA l'any 2006. Posteriorment passaria per les files del Mallorca, el Racing i el Vitesse holandès.

Segarra és rescindit

Per contra, el Llagostera va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el central Pere Segarra per rescidir el contracte del futbolista. El defensa, sense massa possibilitats de gaudir de minuts, s'haurà de buscar un altre destí per jugar aquesta temporada.