Maverick Viñales (Team Calvo) ha registrat el millor crono de divendres a la segona sessió d'entrenaments lliures del GP Red Bull de Indianapolis de Moto3. Romano Fenati (San Carlo Team Itàlia) Alex Márquez (Estrella Galicia 0.0), molt a prop del pilot de Roses.

Tot el contingent de Moto3 han rebaixat els seus cronos que fa a la sessió matinal, en què s'han vist una mica frenats per una lleugera pluja, però ningú tant com Maverick Viñales (Team Calvo), que ha acabat la primera jornada a Indianapolis com el més ràpid del grup amb un espectacular registre de 1.48.502, el gir més ràpid donat mai a la pista nord-americana en la categoria en superar per 43 mil·lèsimes el crono signat l'any passat per Sandro Cortese.

Amb l'asfalt del Brickyard totalment sec, Romano Fenati (San Carlo Team Itàlia) ha passat de la 13a posició a la FP1 al segon lloc en la sessió de la tarda. Mentre que Alex Márquez, Alex Rins, companys d'equip a l'Estrella Galícia 0'0, i Jack Miller (Caretta Technology-RTG) han completat els cinc primers llocs.

Jonas Folger (Mapfre Aspar Team), que ha estat el més ràpid en la FP1, ha estat sisè, precedint al líder del campionat, Luis Salom. El balear del Red Bull KTM Ajo, que ha començat el dia amb el seu cautelós ritme habitual - ha estat 15è a la FP1-ha acabat amb el setè millor registre del grup.

En aquesta segona tanda s'han anat a terra Toni Finsterbursch (Racing Team Germany) i Niccolò Antonelli (Go & Fun Gresini), tots dos sense conseqüències físiques.

@ maverickmack25

"El Gran Premi ha començat molt bé. Sabíem que aquest circuit ens anava bé i per això hem apretat bastant. Estic content perquè hem treballat molt bé i tenim un bon setting des de la primera sortida a pista. En els test que vam fer aquest estiu vam provar bastants coses que ens han servit aquí i això m'ha donat un extra de motivació. De moment el primer dia tot ha sortit molt bé, estem davant i els nostres rivals directes han tingut més problemes, però encara queda molt cap de setmana i cal seguir concentrat ".