Ricardo Rodríguez està tranquil. El seu Girona encara no està complet i té baixes importants, però no perd l'esperança. És "optimista" i confia que la secretaria tècnic i el club facin un esforç d'aquí al 31 d'agost per complir els seus desitjos, encara que és conscient de la difícil situació econòmica existent. "Falten peces", reconeix l'entrenador, sabedor que tot just s'enceta una "llarga temporada" i que, per encarar-la "amb garanties" és necessari fitxar algunes peces més. Reclama l'asturià "alternatives" per a Chando, l'únic nou pur, i també, amb la boca més petita, demana un home més al mig del camp.

"Tothom sap que ens falten peces per acabar de configurar la plantilla. Estem en dues competicions i la temporada no s'acaba fins al juny. Si volem encarar-la amb garanties, necessitem a més gent", reflexionava Ricardo, qui va recordar que "estem condicionats per l'aspecte econòmic i els límits que ens imposa la Lliga". Per al tècnic, el que ha de fer el club és "centrar-se en les prioritats", pel que ara cal trobar "una alternativa" a Chando. "Tenir a tothom disponible per a tots els partits és impossible", deia. Tot i això, veu a l'equip "preparat per començar", si bé necessita "alguna peça més" de cara a una competició "tan llarga" com és la Lliga Adeante.

Confiança total amb Chando

Chando és un dels noms propis d'aquesta pretemporada. El mallorquí és l'únic davanter pur de l'equip però, fins ara, encara no ha vist porteria. Qüestionat sobre això, Ricardo Rodríguez va voler transmetre la seva "total confiança" envers el davanter, assegurant que tant ell com la resta dels seus companys recuperaran l'olfacte golejador. "Chando marcarà gols, estic convençut. Està preparat. Ha fet un esforç molt gran per arribar en condicions a l'inici de Lliga i confio en ell", va dir l'asturià.

El suport de l'afició, vital

Ricardo no només vol signar un gran any. Un dels altres objectius és el d'omplir Montilivi cada cap de setmana. Per al tècnic, el suport de l'afició "és important", però que no l'aconseguiran si "nosaltres no donem el que la gent ens demana". Ricardo veu capital que la gent "marxi a casa amb bones sensacions" perquè només així s'aconseguirà un suport com el que es va viure a finals de la temporada passada. "Volem fer un bon futbol, que la gent s'entretingui. Tant de bo sempre s'ompli l'estadi, això voldrà dir que connectem amb l'afició".