Jonás Ramalho ho té molt clar. Algun dia, tard o d'hora, el seu somni és triomfar en el món del futbol. I si pot fer-ho a l'Athletic, club de la seva vida, millor. Però també és conscient que, sense una oportunitat de la mà d'Ernesto Valverde, ha d'aprofitar al màxim l'any que té per davant al Girona, entitat que ha apostat per ell i en el que ha arribat com a cedit. El defensa, presentat ahir al migdia a Montilivi, va entrenar-se per primera vegada al costat dels seus nous companys i a banda d'assegurar que aterra a Girona "content" i amb ganes d'"aportar", no va amagar que, si s'escau, aquest divendres està perfectament per ser titular en la primera jornada de Lliga contra l'Alabès.

Amb l'arribada del de Barakaldo, Sergi Raset i el cos tècnic donen per "completada" la línia defensiva i es feliciten per haver lligat un "jugador amb molta projecció", com el definia ahir el secretari tècnic. Ramalho defuig dels elogis i es centra en rendir al cent per cent amb el Girona, club que ha confiat en les seves qualitats i on espera signat un gran any per poder tornar a l'Athletic, la seva llar des de ben petit. El futbolista es mostrava resignat davant la decisió d'Ernesto Valverde de no fer-li un lloc a la primera plantilla ("no hi puc fer res, és la seva opinió", va dir), però alhora es mostrava agraït a l'entitat de Montilivi per l'oportunitat que tot just se li presenta al seu davant. "Arribo amb moltes ganes i amb la intenció de treballar al màxim", resumia.

Ramalho arriba "rodat" i té ben clar que, si s'escau, divendres podria fins i tot ser titular a la banda dreta de la defensa, òrfena per la lesió d'Ivan López. "Estic preparat i si tinc l'oportunitat intentaré aprofitar-la. Ara, és l'entrenador el que decideix", manifestava. Va reconèixer que el Girona és un "bon club" que l'any passat va signar "una molt bona temporada", pel que l'"aspiració màxima és pujar", encara que va admetre que "hem d'anar pas a pas" començant amb una victòria davant l'Alabès. "Amb només un dia ja m'hi sento còmode i crec que m'adaptaré molt ràpid", va concloure.