L'Spar Uni Girona 2013-2014 cada dia va agafant més forma i la columna vertebral de la temporada passada està pràcticament renovada. Al llarg d'aquest estiu s'ha fet oficial la continuïtat de l'entrenadora Anna Caula i de les jugadores Anna Carbó, Noemí Jordana i Jael Freixenet. Ahir, el club de Fontajau va anunciar l'acord d'una altra peça que pot ser fonamental de cara aquesta nova campanya a l'elit del bàsquet femení estatal. Es tracta de la jove Eva Bou, el futur de la qual fins ahir era una incògnita perquè sobre la taula hi tenia una oferta laboral que li hagués impedit seguir competint al màxim nivell. Les negociacions finalment han arribat a bon port i la base vestirà la samarreta de l'equip de Fontajau com a mínim per una temporada més.

Formada al CB Quart i al GEiEG, va arribar al CESET (i posteriorment a l'Uni) a l'edat de 15 anys. D'aquesta manera, la gironina completarà la seva novena temporada consecutiva defensant els colors de l'Uni. Al llarg gairebé una dècada, Bou s'ha proclamat Campiona de Catalunya de Cadet a Preferent el curs 2005-2006. Un any més tard perdia la final del Campionat d'Espanya a la localitat aragonesa de Jaca, mentre que a la temporada 2007-2008 tornaria a proclamar-se Campiona de Catalunya de Preferent, ara en edat Júnior. Al llarg de la temporada passada va formar part de la plantilla professional de l'entitat de Fontajau, tot i que puntualment va baixar a donar un cop de mà a l'equip de Copa Catalunya.

Jugadora polivalent, Anna Caula espera que aquest any continuï la seva progressió i alterni les posicions de base amb la d'alera. "Entrenar amb l'Eva és molt senzill, destil·la il·lusió com quan va arribar al club de cadet", apuntava ahir l'entrenadora, que creu que "el seu repte ha de ser trobar més continuïtat aen el seu joc. Anotar 9 punts en una semifinal de Copa i 14 en el darrer partit de la semifinal contra el Salamanca només són un tast del què pot ser una gran jugadora". Amb molt futur per endavant, Caula espera de que la jove perla faci un pas endavant aquest any i es converteixi en un dels referentsde l'equip.