El Bordils 2013-2014 ja està en marxa. L'espera s'ha fet llarga per als jugadors, que ja fa tres setmanes que es preparen de forma individual sota les indicacions del nou preparador físic, Xavier Salvador. Ell serà l'única cara nova d'un equip històric, que lluïrà per primera vegada el nom d'un petit poble arreu dels pavellos de la Divisió d'Honor Plata, la segona de l'handbol estatal. El seu tècnic, Pau Campos, va dirigir ahir a la nit el primer entrenament al complet, amb els mateixos membres que van assolir l'ascens el maig.

"Com que fa tres setmanes que els jugadors fan treball individual, avui ja podrem entrenar a la pista", avançava Campos abans de començar l'entrenament. Gràcies a la feina de Xavier Salvador en la faceta física, l'equip s'estalviarà una primera setmana sense pilota.

La sessió d'ahir va començar mitja hora més tard del previst, a les nou de la nit, perquè no tots els jugadors podien ser-hi, principalment per motius laborals. "Això és el que fa que t'adonis d'on ets", confessava el tècnic, abans d'explicar que el seu primer rival a la lliga, l'Academia Octavio de Vigo (14 de setembre), "fa setmanes que entrena en sessions de matí i tarda. Ells són un equip totalment professional, de nivell Asobal".

Abans de debutar a Plata, però, els homes de Campos rebran el Barça al Pavelló Verd-i-blanc, en la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Serà aquest dijous a les 20:00h, i sobre la pista hi haurà "grans estrelles mundials" com Karabatic, Rutenka, Saric, Rocas o Juanín. "Serà una festa, l'encarem amb molta il·lusió, però alhora ho veiem com un entrenament més perquè ens faran córrer de valent. És el premi per haver guanyat tres copes en quatre anys".