Jofre Mateu és "optimista". Al Girona encara li manquen peces i amb prou feines fa un mes i escaig que entrena, però el d'Alpicat té sensacions positives de cares a la temporada oficial que tot just arrencarà aquest proper divendres a l'estadi de Montilivi contra l'Alabès. L'extrem veu "bé" físicament a una plantilla que mica en mica va "assimilant" els conceptes del tècnic Ricardo Rodríguez i si bé admet que el vestidor encara es troba "curt" d'efectius, no amaga que "confia" en les possibilitats de signar una campanya més que meritòria.

"Sóc optimista. L'equip està bé, agafant el to de forma, adquirint conceptes i tenint cada cop més clara la idea de joc que vol el tècnic. Fins divendres (contra l'Alabès) no comprovarem si estem en un moment òptim o si encara hem de millorar", valora el futbolista, qui veu un vestidor "amb ganes de començar" i qui s'ensuma bons ingredients per signar un bon any. "Mantenim el bloc de l'any passat i volem seguir practicant un bon futbol. Prefereixo confiar en què les coses ens aniran bé", continua.

El lleidetà, tanmateix, reconeix que "anem una mica curts" pel que fa a la plantilla, però que tant ell com els seus companys "no ens hem de preocupar" de tot plegat. "El club ha de fer un esforç, però no pas precipitar-se. Queden encara 20 dies i en aquest sentit estic tranquil. Val la pena saber el tipus de jugador que es porta i no fitxar per fitxar", reconeix el futbolista, qui bromeja sobre l'elevat número de jugadors esquerrans que hi ha ara mateix en plantilla: "No en caldrien més! Si no ens passarà com la temporada passada, que se'ns acumularan. Ara mateix ja tenim a tres o quatre homes que poden ocupar aquella banda, així que no és necessari que en vingui cap més. On anem més coixos és a l'altre costat..."