L'Olot s'estrenarà amb molta ambició a Segona B i, amb una plantilla de nivell, els garrotxins es varen emportar ahir el Torneig de l'Estany contra un bon Figueres que va tenir les seves opcions per un gol de Carlos Martíne en el primer i un altre del jove Pagès al final (0-2).

En una final igualada, el bon posicionament dels de Xavi Punsí va mantenir un cert equilibri tot i que la qualitat a davant dels jugadors olotins feia que els d'Edu Vílchez generessin més sensació de perill. El golejador de la temporada passada de l'Olot, Carlos Martínez, va demostrar que encara està molt afinat i va marcar en el minut 20. Amb 0-1 en el marcador, els olotins encara varen trobar una mica d'espais per fer el seu joc i abans del descans l'exJonquera Xavi Ferrón va poder marcar el segon gol. La seva rematada es va anar estavellar al pal, igual, que també abans d'acabar el primer partit un xut de Quimo que acabaria sent la millor oportunitat del Figueres en el partit. Ja després de la represa, el partit va seguir més o menys igualat sense que, però, el Figuers pogués generar oportunitats molt clares per marcar. Al final, va ser el jove Pagès qui faria pujar el 0-2 al marcador per l'Olot.

Banyoles-Girona B (1-2)

El filial del Girona va aconseguir la tercera posició final del torneig gràcies al gol de Gerard Muñoz a la segona meitat (1-2) completant la remuntada. Abans, López havia avançat el Banyoles i Sala havia empatat pels gironins.