L'amistós d'avui davant un combinat de Malàisia finalment es jugarà. Al llarg del dia d'ahir el FC Barcelona va exigir que si no es canviava l'escenari del partit es retirarien. Tot l'enrenou va sorgir a causa del mal estat de la gespa de l'estadi Bukit Jalil, on els blaugrana s'haurien d'enfrontar, a partir de les 14.45h (hora catalana), al Malaysia XI, una selecció de futbolistes de la lliga d'aquest país. Els homes de Gerardo Martino s'havien exercitat al llarg del matí en el mateix terreny de joc sobre una gespa deplorable. Tant és així que el porter José Manuel Pinto va resultar lesionat d'un genoll i va veure's obligat a retirar-se abans d'hora. El gadità pateix una contusió i no serà fins última hora quan el cos tècnic decidirà si està en condicions per defensar la porteria blaugrana.

Davant l'amenaça del Barça, i en vistes de l'enorme transcendència que té l'esdeveniment per als aficionats al futbol d'aquest país asiàtic, l'organització va comprendre que el millor que podia fer era canviar l'escenari. Dit i fet, el conjunt de Martino saltarà a la gespa de l'estadi Shah Alam per seguir agafant el to de cara a la temporada que començarà de forma imminent.

L'Estadi Nacional Bukit Jalil, on s'havia de jugar el partit d'avui, té capacitat per a més de 100.000 espectadors, situant-se entre els cinc més grans del planeta. On finalment se celebrarà l'amistós no és a la capital, Kuala Lumpur, sinó a 25 quilòmetres. L'estadi porta el mateix nom que la ciutat: Shah Alam. És una mica més petit: té capacitat per a 80.000 persones i el Barça va entrenar-hi dijous passat.