Tot i dominar, el Barça torna de París amb un empat a 2, un resultat positiu de cara a la tornada al Camp Nou però am cert regust agredolç. I és que el PSG semblava tocat després que els de Tito Vilanova s'avancessin des del punt de penal 1-2 (gol de Xavi), però a falta de trenta segons, una acció desafortunada de Valdés feia embogir el públic francès i feia pujar el 2-2 en l'electrònic.

Més enllà del resultat, mala sort és el què ha viscut el Barça a París. Messi, l'encarregat d'obrir el marcador al min 38, se n'anava lesionat al vestidor per no tornar després del descans. I en la represa, Mascherano, amonestat amb groga primer -que li suposa perdre's la tornada- i lesionat després, seguia el mateix camí que el seu compatriota, però en llitera.

En els gols tampoc hi va haver fortuna. El primer dels locals, que suposava l'empat a 1 al minut 79, arribava en un fora de joc molt clar d'Ibrahimovic. L'arbitre Stark, però, impartia justícia poc després en assenyalar el penal sobre Alexis, convertit de forma elegant per Xavi en el 1-2. Era el preludi del 2-2 final, que envia els blaugranes a casa amb millors sensacions que contra el Milan però encara amb molta feina per fer.