Excursionisme

Posant a prova la fortalesa

Aquest cap de setmana tindrà lloc la novena edició de la Marxa de Resistència 24 hores, de 87 km i que començarà i acabarà a Llançà

29.03.2013 | 18:00

La Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creus es troba a les portes de la desena edició. Aquest dissabte, a partir de les 8 del matí des del port de Llançà, es donarà el tret de la sortida a la novena edició d´una prova organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca. Es preveu que al voltant de 400 participants –una xifra similar a la de l´any anterior– prenguin part d´aquesta marxa, que també finalitzarà a Llançà.

L´itinerari serà igual que l´any passat, amb un recorregut de 87 quilòmetres i amb 3.000 metres de desnivell acumulat positiu. Novament, la Marxa de Resistència forma part de les proves del circuit de la Copa Catalana –dóna 32 punts, dos més que l´edició de 2012– de Marxes de Resistència, que organitza la Federació d´Entitats Excursionies de Catalunya.

Segons explica el president de la UE Llançanenca, Josep Burgueño, aquesta marxa "s´està consolidant bé; va destinada a caminadors, però hi ha corredors que la fan en menys d´11 hores. L´itinerari és igual que el de l´any passat, amb un desnivell acumulat de 3.000 m"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema