La Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creus es troba a les portes de la desena edició. Aquest dissabte, a partir de les 8 del matí des del port de Llançà, es donarà el tret de la sortida a la novena edició d´una prova organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca. Es preveu que al voltant de 400 participants -una xifra similar a la de l´any anterior- prenguin part d´aquesta marxa, que també finalitzarà a Llançà.

L´itinerari serà igual que l´any passat, amb un recorregut de 87 quilòmetres i amb 3.000 metres de desnivell acumulat positiu. Novament, la Marxa de Resistència forma part de les proves del circuit de la Copa Catalana -dóna 32 punts, dos més que l´edició de 2012- de Marxes de Resistència, que organitza la Federació d´Entitats Excursionies de Catalunya.

Segons explica el president de la UE Llançanenca, Josep Burgueño, aquesta marxa "s´està consolidant bé; va destinada a caminadors, però hi ha corredors que la fan en menys d´11 hores. L´itinerari és igual que el de l´any passat, amb un desnivell acumulat de 3.000 m"