Rubi és el tècnic de moda d'aquesta temporada a Segona Divisió A i l'encarregat de dur el timó d'aquest il·lusionant Girona. En la seva primera temporada com a entrenador a Montilivi, el maresmenc està causant sensació i, des del club, ja s'està treballant per renovar-li el contracte. La seva aposta per la barreja d'una gran solidesa defensiva i del joc de combinació, ha dut el Girona a caminar entre els grans.

Rubi va arribar fa dos estius per fer d'analista tècnic de la mà de l'entrenador amb més partits a Segona A amb el Girona, Raül Agné. El de Mequinensa és el tècnic que més cops s'ha assegut a la banqueta aquestes temporades, amb un total de 99 partits. Agné, actualment a Segona B amb el Cadis, va ser el tècnic de l'ascens i de la primera temporada a la categoria, en la qual el club va viure alguns dels millors moments com les victòries contra el Saragossa o l'Hèrcules. Al tram final d'aquella temporada 08-09 i veient que l'equip queia en picat cap al descens la directiva el va rellevar per l'ara tècnic del Nàstic, Javi Salamero, que juntament amb Miquel Olmo acabarien la temporada. Salamero va dirigir dos partits (6 punts de 6) i Olmo els tres darrers, ja amb l'equip salvat.

La temporada següent la començaria Cristóbal Parralo però els mals resultats van fer que tan sols durés 9 partits. Narcís Julià el va rellevar i va signar una correcta segona volta marcada però per la carambola de resultats de la darrera jornada que va fer que Girona i Múrcia es juguessin una plaça de descens. El gol de Kiko Ratón va salvar el Girona i va enviar els murcians al pou. Amb l'entrada de Josep Delgado i Ramon Vilaró, Raül Agné tornaria al club per signar, fins a aquesta temporada, la millor campanya de la història del Girona. L'equip va fregar el play-off però al final va acabar a la zona tranquil·la. El de Mequinensa continuaria l'exercici següent (11-12) amb un Girona renovat i un pressupost elevat per fer el salt de qualitat i de categoria. L'any va ser una autèntica decepció i Agné va ser destituït al gener. Josu Uribe tampoc seria la solució (11 partits) i només el retorn de Salamero faria reaccionar l'equip amb unes 11 darreres jornades de cine.