Els metges del Barcelona no descarten el lateral esquerre blaugrana Jordi Alba per a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant el París Saint-Germain, que es jugarà el pròxim 2 d'abril, ja que les proves a les quals varen sotmetre ahir el jugador determinen que no té un trencament muscular.

Segons l'informe mèdic, les proves realitzades al lateral determinen l'existència d'una elongació al bíceps femoral de la cama dreta i un període de baixa que se situa entre la setmana i els deu dies. Alba es va lesionar divendres passat durant el partit que la selecció espanyola va disputar contra Finlàndia, en un partit valedor per a la classificació mundialista amb vistes al Mundial que es disputarà al Brasil 2014.

Les primeres exploracions no van ser optimistes i es va témer que el lateral patís un trencament muscular, tot i que la mateixa s'ha minimitzat després de les proves realitzades després de rebaixar-se l'hematoma existent a la zona. La presència de Jordi Alba en el partit contra els parisencs és important per a l'equip a causa de les lesions que arrosseguen els barcelonistes en defensa.

El lateral Adriano Correia es va trencar el bíceps femoral de la cuixa dreta fa una setmana i estarà entre un mes i sis setmanes de baixa, mentre que Carles Puyol es va sotmetre a una artroscòpia al genoll i es desconeix quan tornarà a jugar. Tampoc Eric Abidal juga, malgrat tenir l'alta mèdica.

El partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions es disputarà el 2 d'abril al Parc dels Prínceps de París; la tornada el 10 d'abril al Camp Nou.