La primera meitat del partit va ser de total domini de La Jonquera, tot i que no va ser capaç de materialitzar les ocasions de què va disposar. A la represa, però, el signe del partit va canviar i, en dues jugades calcades (centrada d'Alberto i rematada de Ferrón), els locals van encarrilar la victòria, sobretot després del tercer gol, marcat per Toni Güell després d'una jugada personal. A partir d'aquí els locals es van relaxar i van veure com, el San Cristóbal, amb un home menys es posava amb un perillós 3-2 en el marcador que no va anar a més.

El gol de penal de Marc Medina, marcat al segon temps, va donar la victòria a un Guíxols que va començar bastant fluix. El Guíxols no va anar a totes a la primera part i a la segona es va haver de posar la granota de treball per aconseguir sumar aquests tres punts importantíssims de cara a la permanència. A la represa es van veure, doncs, les millors ocasions, ja que Dani Castilla va evitar una acció de Claudi i, abans del penal, el mateix Marc Medina va tenir una altra ocasió que el porter local va aconseguir desviar a córner.

El Peralada va fer un molt bon partit al camp del Cerdanyola, líder de la categoria, quan el més just hagués estat un empat. Els vallesans van saber-se situar molt bé en el terreny de joc, mentre que els altempordanesos van estavellar-se amb la defensa local. En el 87 va rondar l'empat però al final van caure derrotats.