El seleccionador estatal Vicente del Bosque té pensat realitzar quatre canvis a l'equip titular que alinearà demà en el decisiu partit camí del Mundial 2014 a Saint-Denis davant França, i respecte al duel davant Finlàndia es perfilen titulars Monreal, Xavi, Xabi Alonso i Pedro.

Vicente Del Bosque compta amb dues baixes en la convocatòria de 24 jugadors que va dissenyar per als dos partits davant Finlàndia i França. En el partit de Gijón es va lesionar Jordi Alba i David Silva va veure una targeta groga que l'obliga a complir cicle de sanció. Són les dues primeres novetats que Espanya presentarà en el seu onze.

En el lateral esquerre el favorit és Nacho Monreal, opció que valora Del Bosque amb més intesitat que la de canviar de banda Álvaro Arbeloa i ficar en la dreta Sergio Ramos o César Azpilicueta. Per David Silva mourà la seva posició Andrés Iniesta, que davant Finlàndia va jugar al centre del camp per la baixa de Xavi Hernández i la decisió de Del Bosque de reservar Xabi Alonso. Els dos agafara el timó al centre del camp, escortats per Sergio Busquets.

Així els tres jugadors d'atac que tenen més opcions de ser titulars són Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez en les bandes, amb Cesc Fàbregas com a "fals nou". Del Bosque no té pensat canviar el sistema, encara que un moviment de fitxes possible seria apostar per David Villa com a referència ofensiva, ja que el seu lloc en banda ?l'ocuparà Pedro, el màxim golejador de la selecció aquesta temporada.

Del Bosque encara no ha provat res amb l'equip que té pensat. Ha decidit amagar les seves cartes a França i Didier Deschamps. Pot ser que assagi algun aspecte tàctic avui, en l'últim entrenament que Espanya completarà a Saint-Denis, l'escenari del partit. En principi són quatre els canvis que realitzarà buscant un triomf clau en un partit en el qual està en joc el lideratge de grup i el passi directe al Mundial del Brasil.