Amb una golejada davant el València Mestalla (3-0), el Llagostera va donar un bon pas cap a la salvació. Els de Lluís Carrillo, que dimecres visitaran l´Oriola (20.00 hores) van situar-se amb 38 punts a la classificació a falta de nou jornades per acabar la temporada. Tot i això, la resta de resultats de la jornada no van acompanyar del tot als blaugranes, que van veure com no podien ampliar el seu coixí de punts respecte a la zona de descens directe; en canvi, sí que van poder-se allunyar una mica més de la zona de promoció de descens, que ara es troba a cinc punts.

Dues dianes d´Eloy Gila i una altra de Pitu van esclafar el filial del València a Llagostera. Era el retrobament dels blaugranes amb la victòria després de tres jornades en les que se´ls havia esmunyit per ben poc. Per aquest motiu, a banda dels tres punts cprrsponents, els gironins també van obtenir una bona injecció de moral per visitar demà passat el camp de l´Oriola, l´equip que actualment ocupa el lloc de promoció cap a Tercera Divisió.

Els homes de Lluís Carrillo empendran el viatge cap a terres alacantines amb cinc punts més que els locals. L´equip valencià ahir tenia un compromís molt complicat al Narcís Sala de Sant Andreu, però va acabar sumant un empat (1-1). L´Oriola es va posar el partit de cara amb un xut llunyà d´Alcolea que va sorpendre Morales en el minut 18. Tot i això, el conjunt andreuenc acabaria situant les taules després que Edgar rematés una passada de Marc Mas a falta d´un quart d´hora per al final. Si els llagosterencs aconsegueixen encadenar dimecres la segona victòria consecutiva a Oriola, posarien un peu i mig a la salvació, ja que significaria augmentar fins als vuit punts el seu avantatge sobre l´equip alacantí.

Prescisament a aquesta diferències es manté el descens directe. Els del Gironès ja gaudien de vuit punts sobre el Constància, el divuitè classificat, abans de començar la jornada. Ahir al matí, el conjunt mallorquí va obtenir una victòria de molt prestigi davant el cinquè, l´Alcoià, que lluita per fer-se un lloc a la promoció d´ascens. Gràcies a un gol d´Ismael en el minut 33 (1-0), l´equip d´Inca va poder mantenir les distàncies amb el Llagostera.