La selecció nacional de Brasil, en categoria cadet, i l'Aspire Football Dreams de Qatar, en juvenil, es van endur la victòria el IV Torneig Internacional de Futbol de Salt. Brasil es va imposar en una ajustada final que va acabar als penals a l'equip d'Aspire cadet. En categoria juvenil, però, el domini va ser clar per a l'equip de Qatar.

El Torneig va començar al matí amb un triangular per a la categoria juvenil que va enfrontar els equips de l'Escola de Futbol de Salt, l'Aspire Football Dreams de Qatar, campió de l'última edició del MIC, i el Fagiano Okagiama, de la primera divisió de Japó. Després de superar al Salt (1-) i al Fagiano (2-1), l'Aspire es va proclamar campió.

Els cadets van jugar a la tarda i l'Aspire va superar la U.E. Coma Cros, mentre que el Brasil va vèncer a l'AC Puerto Cabello (Veneçuela) en el camí cap a la final. Aquesta, entre l'Aspire Football Dreams i la selecció de Brasil, va estar molt igualada i es va haver de resoldre als penals després que el partit acabés amb un resultat de 0 a 0. En els penals, Brasil es va imposar per 6 a 5.

El IV Torneig Internacional de Futbol de Salt estava promogut per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salt i l'empresa Micfootball, organitzadora del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup.