Pobla de Mafumet i Figueres s´han acabat repartint el pastís (1-1) en un duel prou elèctric en què uns i altres han tingut moments per llepar-s´hi els dits. La Unió, que ha buidat el seu dipòsit d´esforç un cop més, ha tingut el rival escanyat a la primera part -Pol ha fet el 0-1 (24´) transportant al marcador la major inspiració del seu equip, però a la segona ha perdut relació amb la pilota i el rival, que ha fet un pas endavant, ha neutralitzat el terreny perdut -una bona acció col·lectiva dels tarragonins l´ha culminat Carbia (59´).

Tot i les absències -Teixi i Cornellà, per sanció, i Busquets, per lesió, en relació a la jornada anterior, els unionistes han tornat a multiplicar-se per convertir la seva il·lusió en alguna cosa tangible a la classificació i, de fet, han tingut el contrincant estabornit en el primer acte. Després d´un bon cop de cap de Forgas (11´), amb Ureña fora de la seva àrea, que no ha trobat porteria, i d´un xut alt d´Alfons (15´), els figuerencs s´han presentat amb molta autoritat a camp contrari, malgrat que s´han quedat a mig fer fins que una acció individual de traca i mocador de Pedro a la banda dreta l´ha decorat ell mateix des de la línia de fons amb una centrada a l´àrea on Pol Compte -que havia signat el primer tir a porteria del xoc (10´), amb l´ajuda d´un defensor, ha desviat el cuir a la xarxa (24´). El Figueres s´ha sentit poderós, tot i que només ha fet treballar el porter Varo en una altra centrada de Pedro des de la dreta (37´) abans de la pausa.

La Unió, que havia fet via nedant cap a l´horitzó, ha reculat de nou cap a la sorra a la represa, quan li ha faltat més precisió i contacte amb la possessió. De fet, la millor aproximació, i única, dels blanc-i-blaus a la segona part ha estat una rematada als núvols de Pol Compte des de dins de l´àrea després que Sergi Moreno despengés per tossuderia una pilota amb el cap (56´). Després que Víctor, forçat al segon pal, impactés malament una centrada que li arribava del costat oposat (57´), el seu equip ha dissenyat una bona combinació que Carbia ha endreçat en l´1-1 amb el cap, aplaudint la centrada des de l´esquerra de Vernet. En el que restava, la Pobla de Mafumet ha semblat posar-hi més interés ofensiu, tot i que sense massa fluïdesa -ho ha provat amb un parell de rematades d´Oribe (67´ i 82´) que Ureña ha rebutjat amb encert. Els d´Arnau i Punsí, que no han renunciat mai a mirar cap a la porteria contrària, s´han encallat en atac, però han sabut cimentar la feina feta fins aleshores abans del xiulet final.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Casas, Juli, Mozo, Carbia, Alfons, Oribe, Vernet (Marc Duran, 84´), Víctor (Bueno, 71'), Eric i Forgas (Rubén, 46´).

UE Figueres: Ureña, Alforcea, Argi (Vilà, 84´), Murga, Moñino, Pedro, Sergi Moreno (Cruz, 74´), Barrera, Ferran Grau, Pol (Jairo, 64) i Micaló.

Àrbitre: Abraham Martínez Sáez, amb Alberto Madrigal López i Carlos Ferrero Mansilla com a assistents. Ha amonestat Oribe, de la Pobla de Mafumet, i Argi, Ferran Grau i Jairo, del Figueres. Ha expulsat Castarnado, porter suplent dels de casa, quan era a la banqueta (50´), amb vermella directa.

Gols: 0-1: Pol (23´); 1-1: Carbia (59´).

Espectadors: Uns 150.