A Rubi ara no el preocupa res més que guanyar el Mirandés. El partit d'avui és l'únic que monopolitza la ment de l'entrenador del Girona. Centrat en el present i, a molt estirar, en les possibilitats d'acabar disputant la promoció d'ascens a Primera, el tècnic no vol sentir a parlar de cap altra cosa. Ni tampoc del seu futur professional. Reconeix que des del club de Montilivi s'ha engegat la maquinària per intentar renovar el seu contracte, admet que entre totes dues bandes ja hi ha hagut alguna conversa al respecte. Però res més. "Vull guanyar el Mirandés, la resta em preocupa ben poc", sentencia.

Tan bon punt encetada aquesta setmana, el president Joaquim Boadas admetia que el Consell d'Administració està "encantat" amb la feina de Rubi al capdavant de la primera plantilla i que per això mateix ja "li ha fet saber" que el maresmenc és el candidat número u per ocupar la banqueta de Montilivi la temporada vinent. "És la voluntat del club i així li hem fet arribar", s'explicava el mandatari, detallant que les converses amb Rubi s'havien iniciat unes tres o quatre setmanes enrere. Qüestionat ahir al respecte, Rubi no va negar aquests fets, però va voler restar-li importància, assenyalant que ara el que més l'interessa és que el Girona acabi el més amunt possible la campanya. "En el seu dia el club ja em va transmetre la seva voluntat i ja en parlarem. Però ara m'ho prenc com en un segon o tercer pla. Estic molt ficat en el dia a dia i vull aprofitar aquesta oportunitat. A més, no m'agradaria que s'originés un debat i que la gent, si es perd un partit, pogués dir que em centro més en d'altres aspectes que no pas en el que toca".

També se li va demanar el seu parer sobre la lentitud amb què la secretaria tècnica està planificant la temporada vinent, per a la qual Rubi va tenir una resposta similar: "Els equips no es mouen fins que no saben on estaran l'any vinent. Encara tenim marge".