Fernando Alonso va assegurar ahir després de la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia, segona cita del Mundial, que "la sortida, l'estratègia i les parades seran les claus en la carrera de diumenge".

"El cotxe ha funcionat bé, tant en sec com en mullat, i això sempre és una bona notícia. Al circuit de Sepang es pot avaluar millor que a Melbourne el rendiment actual del cotxe. És important veure si les bones sensacions que vam tenir a l'hivern en la pretemporada no van ser només una il·lusió", va dir l 'asturià al final dels entrenaments lliures del divendres. Alonso va acabar quart per darrere del finlandès Kimi Raikkonen, l'alemany Sebastian Vettel i del seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa.

"A Malàisia pot ploure en qualsevol moment en un circuit on la degradació és molt més gran que a Melbourne. A Sepang se sol anar a diverses parades i un cotxe que funcioni millor en la carrera que en la qualificació pot ser un avantatge", va apuntar Fernando Alonso sobre la cursa de demà.