Isaac Viñales no ha parat de fregar la llista dels deu primers durant aquests tres dies d'entrenaments oficials IRTA al circuit de Jerez, on ha pogut provar el nou motor d'Honda. Amb la seva primera pretemporada completa ja a l'esquena Isaac Viñales s'ha centrat a mantenir bon ritme en pista més de rebaixar els temps.

El pilot llançanenc del CBC Corses explica que per primera vegada en la meva carrera he pogut fer una pretemporada completa, a més rodant molt segur, a bon ritme i sense cap caiguda. Hem provat el nou motor Honda així que aquests entrenaments han estat bàsicament per aconseguir una bona posada a punt. El nou motor millora les prestacions de la versió anterior, però Honda ens ha comentat que portarà peces noves a Qatar, així que esperem poder plantar cara a les KTM, que ara estan una mica per davant".

Seguint en la mateixa línia, Isaac Viñales manifesta que marxava de Jerez "satisfet perquè tinc molt marge de millora i podria haver rebaixat els temps però m'he centrat en aconseguir un bon ritme que crec que és el més important de cara a la cursa. L'única pega que li puc posar a aquesta pretemporada ha estat la lesió del meu cosí Maverick a qui li desitjo que es recuperi com més aviat millor i que estigui totalment recuperat per lluitar per la victòria a Qatar. "