El treballat punt aconseguit el diumenge passat al camp de la Pobla de Mafumet (1-1) podria quedar en no res (3-0 en contra) si la Federació acaba donant la raó al club tarragoní. La Pobla considera que hi va haver alineació indeguda per part dels unionistes, ja que Jordi Cruz, amb fitxa del B i major de 23 anys, no podria jugar al primer equip.

Els tarragonins entenen que s'ha produït una alineació indeguda del jugador, ja que en aplicació dels articles 227 i 226 del Reglament General de la RFEF, no pot alinear-se en l'equip principal a un futbolista del filial major de 23 anys -Cruz, té 30 anys i era el segon partit que pujava al primer equip-, i sol·licita que s'apliqui l'article 76 del Codi Disciplinari de la RFEF contra el Figueres.

De moment, el comitè de Competició i Disciplina ha acordat incoar expedient del partit de diumenge passast, traslladant còpia de l'escrit de la reclamació al Figueres perquè, en el termini de tres dies hàbils, formuli per escrit les al·legacions que consideri convenients en defensa del seu dret.