Una inoportuna lesió muscular a la cuixa va impedir que Felipe Sanchón viatgés a Huelva el cap de setmana passat. El barceloní havia recuperat la titularitat i havia tornat a fer un gol, força setmanes després de l'últim, en la jornada anterior contra l'Osca a Montilivi (2-1) i la lesió el va apartar de l'equip. "Va ser mala sort. Feia temps que no veia porteria però ja se sap... L'important és que no ha estat res més greu", diu Felipe.

Dilluns i dimarts els problemes persistien però ahir ja va començar a treballar amb la resta del grup. "No he notat res i les sensacions han estat bones", assegura el jugador que confia completar l'entrenament d'avui. Aquest matí els serveis mèdics l'avaluaran i, si tot va bé, està previst que rebi l'alta i estigui disponible per enfrontar-se dissabte al Mirandés (20.00) a l'estadi.

Coincidint amb la baixa de Felipe Sanchón, a Huelva els aficionats gironins van descobrir les qualitats del terrassenc Toni Moral, autor d'un gol i una assistència contra el Recreativo. La seva actuació complica el retorn de Felipe a l'onze titular però això a l'exjugador de l'Hèrcules no l'amoïna. "A en Toni ja el coneixia i sabia que tenia molta qualitat. Ha tingut mala sort fins ara però la seva sort és la de tot l'equip. Ara el míster tindrà unventall més ampli on triar. La competència entre nosaltres és bona", diu. En aquest sentit, una de les virtuts dels jugadors ofensius del Girona és la seva polivalència. Tant Felipe, Bordas, Toni Moral, Jofre com Castro i fins i tot Javi Acuña es poden adaptar a diverses posicions de l'atac. "Aquesta temporada ja he jugat a totes les posicions i la veritat és que no m'importa fer-ho en un lloc o en un altre", explica Sanchón.

El perill del Mirandés

Pel que fa al partit de dissabte, Felipe Sanchón preveu un partit "complicat" contra un rival "dur" que "probablement vindrà a tancar-se al darrere". "Hem jugat altres partits d'aquestes característiques i tant de bo tinguem la sort de poder-lo obrir ben aviat", assenyala Felipe. L'ex de l'Aris recorda que el Mirandés, tot i estar lluitant per mantenir la categoria, "va guanyar al camp de l'Elx fa només un parell de jornades". Luso i Garmendia (Mirandés) seran baixa per acumulació d'amonestacions.