Eduard Subirana, lateral esquerrà del Palamós, no va disputar diumenge un partit qualsevol. Subi va jugar el vint-i-vuitè matx de manera consecutiva en el que portem de Lliga, ja que ni una sola vegada ha estat substituït i sempre ha sortit com a titular. El futbolista del degà compartia aquesta dada amb el migcampista de la Unió Esportiva Figueres Guillem Cornellà, però després de l'última jornada, Subi ostenta en solitari el rècord de ser el futbolista de Tercera que ha jugat tots els minuts de la Lliga (2.520) en estar sancionat el figuerenc. El defensa valora el mèrit d'haver-ho jugat tot, però en ment té un altre objectiu que ara mateix el preocupa més: "Del rècord en podem parlar al final de la temporada, perquè si no assolim el nostre objectiu, la permanència, això quedarà en no res".

Tots els tècnics que Subirana ha tingut al Palamós (Monràs, Condom, Bertu Fernández, Urdiales i Vílchez) han confiat cegament en les prestacions del gironí, que s'ha convertit en una peça intocable. En aquest sentit, el defensa admet estar "molt agraït" a tots aquests tècnics, encara que recorda que "el que realment vull cada setmana són els tres punts, perquè si al final no tenim l'alegria de salvar-nos el meu rècord no tindrà cap importància". L'home amb més minuts a les seves cames de la Tercera Divisió valora l'actualitat del seu equip quan només falta una desena de jornades per al final de Lliga: "No m'explico com és que ens costa més sumar punts contra rivals directes que no pas davant els equips de la part alta. Ens cal una victòria si volem escalar posicions", admet.

El proper repte de Subirana i els seus companys és acabar amb la sequera de més de tres mesos sense guanyar fora de casa. Ho provaran aquest diumenge a Terrassa.