Per alguns, empatar al camp de la Pobla de Mafumet semblaria un resultat insuficient, sobretot si això et deixa quatre punts per sota del play-off i permet als teus immediats perseguidors acostar-se perillosament. No pas per al vestidor del Figueres, conscient que té entre les mans la possibilitat d'aconseguir una fita històrica. No li vol donar gaires voltes la plantilla, conscient de la dificultat d'una empresa d'aquesta magnitud, però sí que els jugadors reconeixen que acabar entre els quatre primers seria tot un premi. I aquest premi encara és a l'abast.

Pol Compte, el golejador al camp de la Pobla, és un d'aquells al qual apareix el somriure només sentir la paraula play-off. Com ell, se senten la resta dels seus companys a Vilatenim, una plantilla jove, ambiciosa, que vol eixugar la diferència de quatre punts amb el Manlleu, quart classificat. "Seria molt maco lluitar per pujar, un veritable premi per a nosaltres. Ara que sembla que a baix ja no ens cal mirar, estem preparats per intentar-ho. Però és difícil i no s'han de fer volar coloms. Cal anar partit a partit, a poc a poc i a veure què passa", se sincera el davanter, qui explica quina pot ser la clau perquè la Unió tanqui l'any ben amunt en la classificació: "A casa hem estat molt sòlids i hem d'intentar allargar aquesta bona ratxa. I a fora, on fins ara no havíem tingut gaire sort, sembla que les coses ja ens funcionen millor. Esperem que així continuï", s'explica.

A més, Compte revela que l'anunci del tècnic Arnau Sala d'abandonar la banqueta un cop finalitzi la temporada ha estat una injecció de moral extra per a la plantilla, que vol dedicari la millor classificació possible a l'entrenador: "Ens ha donat un punt de motivació i intentarem fer-ho per ell. Ens va reconèixer que ja ho havia fet amb aquestes intencions, amb la idea d'intentar-nos motivar per sortir al màxim a cada partit i per intentar fer del play-off una realitat. I sembla que ha funcionat, perquè després d'un petit sotrac hem agafat el to".