L'estat anímic del davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, torna a ser notícia. Si fa uns mesos assegurava estar "trist", ahir va optar pel silenci qual se li va preguntar si en aquests moments es troba feliç al club blanc. Amb aquesta resposta, el portuguès deixava a l'aire la seva continuïtat al Bernabéu, rememorant a més la situació que s'havia viscut un temps enrere, quan Ronaldo reconeixia que el seu estat anímic no era gaire bo.

En la gala dels premis del diari Marca que va tenir lloc ahir al migdia a Madrid, Cristiano Ronaldo va reconèixer el premi que el considera com el millor jugador de l'últim any. Després d'un seguit de preguntes i quan se li va preguntar directament si era feliç, el portuguès va decidir quedar-se en silenci, optant per no donar cap resposta i fent reviure així de nou tota mena de rumors sobre quins són els seus sentiments dins el club blanc.

Poc després, però, va trencar el seu silenci quan se li va preguntar per la situació del Reial Madrid d'aquesta temporada. A banda de reconèixer que té ganes de guanyar un títol "important" amb el seu actual club, Ronaldo va admetre que "tot va bé, però encara falta molt. Estem a la final de Copa, vius a la Lliga de Campions... A la Lliga també, encara que està difícil. Però hem de seguir, perquè tot és possible en aquesta vida. Ens està sortint tot bé i esperem que s'aconsegueixin els objectius".