El Màlaga ja no està en posicions de Lliga de de Campions després de la derrota d'ahir davant l'Espanyol (0-2), que va saber aprofitar dues ocasions que va tenir, en un partit en el qual els malaguistes varen acusar l'esforç físic i psicològic de la Lliga de Campions, i va ser una ombra d'aquell equip que va poder aclaparar el Porto.

Tot i el domini inicial de l'Espanyol la primera oportunitat va ser per al Màlaga. Una rematada de cap de Santa Cruz després d'un servei de córner va fer intervenir Casilla, i el rebuig no el va poder aprofitar Lugano, ja que la pilota la va treure en la línia de gol el defensa Mattioni. L'Espanyol va baixar la seva possessió de pilota i ja no arribava tan fàcil a l'àrea del Màlaga, que dominava però sense ocasions clares. Moltes imprecisions i un empat sense gols al descans en uns primers quaranta-cinc minuts avorrits i amb poc futbol. Però la segona part va canviar només iniciar-se amb un error de Caballero. Després d'un servei de córner de Verdú, el porter malaguista no va poder atrapar la pilota i Colotto va aprofitar l'errada per empènyer la pilota i avançar l'equip espanyolista (minut 48). La letargia malaguista era notable i sense gaires opcions per canviar. L'equip jugava sense idees davant un Espanyol ben armat, jugant al contraatac i sense passar excessiu perill. El tècnic del Màlaga, Manuel Pellegrini, va fer dos canvis, Duda i Joaquín, per Sebastián Fernández i Piazon, apagats, per reactivar el joc. No ho va aconseguir perquè l'Espanyol al contraatac era més veloç i en una centrada de Wakaso, que se'n va anar per la banda, ho va rematar amb un toc exquisit Sergio García, avançant-se a la defensa i batent Caballero en el minut 66. Era la sentència davant un Màlaga sense idees i molt carrincló.