El taekwondista Aram Muñoz, del gimnàs Jorsan de Cassà de la Selva, es va adjudicar dissabte al Campionat d'Espanya Absolut de Taekwondo celebrat a Marina d'Or, la medalla d'or en la categoria -87 Kg. A la segona ronda, i després d'estalviar-se la primera per la condició de cap de sèrie, Muñoz va superar Andalusia per un clar 11 a 1. A semifinals, Aram Muñoz es va desfer d'Extremadura guanyant sense problemes (13-1), i abans d'hora, gràcies a la diferència de dotze punts. A la final, el de Cassà de la Selva es va imposar a Castella-la Manxa per 6 a 2, en un combat que va tenir un inici d'allò més igualat, però que a poc a poc el gironí va decantar del seu costat. Amb aquest títol, Muñoz s'assegura participar al Campionat del Món que es realitzarà a La Puebla (Mèxic) a mitjans de juliol.

Per la seva part, el figuerenc Javier Marrón va acabar tercer en la categoria de -58 kg després de caure en semifinals contra Jose Luis Méndez (Illes Balears).