Victòria imprescindible del Guíxols en un partit en el qual el millor va ser el resultat, ja que el que importava era guanyar, i trencar la ratxa d´empats.

El partit, com es podia imaginar, va ser molt obert. Els primers a crear perill van ser els del Mollet, i en el 14 va gaudir d´una doble ocasió que va aconseguir aturar Dani Castilla i a la mitja hora va salvar una rematada de Babi sobre la línia de gol. El Guíxols va respondre amb una pilota al pal de Peque en el 31 i el mateix Peque, just abans del descans, va aprofitar una pilota a l´àrea per fer el 0-1.

La represa va començar amb un Mollet estirat a per la victòria i en el 68 els canvis van fer efecte i Babi, des de la frontal va marcar l´empat. Dos minuts més tard, però, una falta picada per Oriol Vila va ser reamatada per Pau Sala, que va donar la victòria al Guíxols.

Gramenet i Lloret van jugar un partit molt igualat, en el qual, durant els primers 45 minuts, el conjunt local no va xutar cap vegada a porteria, mentre que el Lloret va tenir la seva gran ocasió en el minut 5, en què una rematada d´Ivi dins l´àrea petita la va aturar el porter local amb problemes. Els lloretencs van tenir més ocasions per part de Jordi Valls i Marc Ribas, tot i que sense sort.

A la segona part el Gramenet va sortir més disposat a arribar a la porteria visitant i va disposar d´alguna ocasió, tot i que sense gaire perill per a la porteria de Ian. Ivi, altra vegada, va tenir una bona ocasió, però Mir va impedir el gol visitant. En els últims minuts del partit, la necessitat dels punts per part dels dos conjunts va propiciar que es veiessin moltes imprecisions de cara a porta, amb la qual cosa el resultat no va variar de l´empat inicial. Empat que no satisfà a ningú

El Peralada va tenir una tarda nefasta i, només començar va tenir aluna ocasió, més aviat tímida, que no va trobar el camí de la porteria. El Vilassar, per la seva banda, va tenir un parell de jugades de Mendo abans del gol, que va arribar després d´una indecisió defensiva del Peralada que va deixar sol Juan Pedro, que afusellà per baix. Passada la mitja hora, en el servei d´un córner va arribar el segon gol i el Peralada va començar a sentir-se impotent.

A la represa el partit va anar a pitjor per al Peralada i cada arribada del Vilassar representava una clara ocasió de gol. el 0-3 va ser una nova badada defensiva, el quart va arribar després d´un penal i el cinquè en una nova sacada de córner. Partit per oblidar.

El Farners segueix en les posicions capdavanteres de la categoria després d´aconseguir la victòria (0-3) al camp del Sant Quirze i aprofitar l´empat de l´Horta en la seva visita a Montcada. Amb aquests resultats els dos conjunts (Farners i Horta) empaten a 41 punts i van assetjan el Cerdanyola, que encadena el tercer empat consecutiu i veu el seu avantatge reduït a nou punts.

Pel que fa al partit, els primers vint-i-cinc minuts va estar bastant equilibrat, amb poques ocasions clares de gol i poca presència a les àrees, va arribar la jugada que va trencar la dinàmica. Un clar penal de David sobre Óscar Almendros, transformat pel mateix Amendros, que va enganyar el porter. A partir d´aquí el domini va ser clarament del Farners, que va gaudir d´ocasions fins que va arribar el gol de Guitart al punt del descans (0-2 i quinzè gol del jugador).

A la segona part el control va ser absolut per part del Farners, que no va haver de patir mai i que va veure com Dani Alonso aconseguia, en una contra el 0-3 definitiu, donant una nova victòria a un Farners que encara no coneix la derrota en la segona volta.