Els números del Llagostera es van tornar a tenyir de vermell, aquest cop en la visita de l'equip a l'històric El Collao d'Alcoi, on els homes de Lluís Carrillo van desaprofitar un penal amb el 0-0 que els hauria posat el partit de cara. Una vegada més, la sort va girar l'esquena als blaugranes des dels onze metres, i els llagosterencs van acabar encaixant una nova derrota, aquest cop per 2-0. La d'ahir a terres alacantines va ser la quarta desfeta en els últims sis partits i avui, si l'Oriola supera el Reus a casa, podria deixar la zona de promoció de descens a només tres punts de l'equip gironí. El marge sobre el descens directe es manté inalterat en els vuit punts després que el Constància perdés per la mínima davant l'Huracán (1-0).

Sense Masó i Pi, sancionats, Lluís Carrillo va situar a Barón i Segarra a les bandes de la defensa i va decidir que fos Aumatell qui acompanyés Sellarès en atac. Al complicadíssim estadi alacantí la fórmula no va fallar, però el porter Unai Alba va fer una actuació brillant i va aconseguir mantenir la seva porteria a zero.

En els primers minuts, l'Alcoià va tenir més la pilota, però el Llagostera estava molt sòlid en la contenció i només va permetre una incursió de Cases, en una jugada personal que va acabar enviant la seva rematada contra el cos de Moragón; el porter va estar a punt de marcar en pròpia porta, però la pilota va acabar picant al pal (m.8). Una vegada refets d'aquest ensurt inicial els blaugranes van fer un pas endavant. El seu primer avís va ser una rematada de Pitu que Alba va atrapar sense gaires problemes i poc després gaudirien de la seva millor opció quan Joaqui rebia una falta de Soldevilla a dins l'àrea i Ortiz Arias no dubtava a assenyalar els onze metres. Una distància que en Lliga ja s'ha ennuegat tres vegades als gironins. Tarradellas i Pitu van fallar la pena màxima en les derrotes contra Hospitalet (2-0) i Vila-real B (4-0). Ahir va ser el mateix Joaqui qui va assumir la responsabilitat, però el seu xut va anar directament a fora.

Les dues línies defensives dels blaugranes van mantenir Maragón sense treballar fins a les acaballes de la primera part. Però aleshores va arribar el primer gerro d'aigua freda per als de Carrillo. David Torres va rematar sense oposició des de dins de l'àrea una centrada de Javi Selvas (m.41) per avançar el conjunt alacantí (1-0). Abans del descans, Sellarès va buscar l'empat amb una rematada en què no va engaltar bé la pilota.

En lloc de llepar-se les ferides, els gironins van optar per mossegar força més en la segona meitat. Van sortir més endollats i van intentar utilitzar el seu gruixut llibre d'estratègies, però la pilota de Joaqui no va trobar el seu destí. Sellarès va etzibar un fort xut sec després de controlar la pilota a l'àrea, però Unai va evitar l'empat quan tothom ja cantava gol (m.58). Més tard, el porter local tornaria a treure dues mans salvadores per neutralitzar les rematades de Tarradellas (m.83) i d'Artabe (m.85), que va entrar en substitució de Pitu.

No hi va haver manera. Unai Alba estava excels. En canvi, l'Alcoià va obtenir el gol de la tranquil·litat a la seva segona oportunitat d'aquesta segona meitat. Primer David Torres xutaria massa alt en el m.66 i, deu minuts després, César Remón caçaria la pilota després d'un córner i diversos rebots per fer el 2-0 definitiu.