Toni Moral no havia jugat de titular amb el Girona des de la primera jornada de lliga, però ahir va ser el gran protagonista de la victòria a Huelva després que, per sorpresa, Rubi el posés a l'onze titular. L'hàbil jugador de Terrassa va donar el primer gol a Richy, va marcar el segon i va ser el gran protagonista dels primers minuts de partit. Els millors d'un Girona que hauria pogut resoldre el marcador abans de la mitja hora si Javi Acuña hagués marcat en una jugada que va acabar estavellant-se al pal. L'altra gran sopresa de la jornada va ser la presència a la banqueta de Jandro. El migcampisa asturià no va sortir fins a la segona meitat, just per marcar el gol de penal que significaria l'1-3.

El dia, però, no va ser complet per a Toni Moral perquè només va poder jugar 45 minuts. Al descans, Rubi el va substituir per Jofre, perquè l'autor del segon gol del Girona li va comunicar que tenia unes molèsties als isquiotibials. El migcamista també era, en aquell moment, l'únic jugador del Girona que tenia una groga. I, entre una cosa i l'altra, Rubi va decidir fer el canvi.