Amb un ull posat en el partit de la jornada previst per aquest migdia (12 h) al Nou Sardenya entre el Cornellà i l'Europa, segon i tercer classificats respectivament, l'Olot vol retrobar-se amb la victòria després de l'ensopegada de la setmana passada a l'Estadi de Vilatenim contra el Figueres (2-1). Els de Julio Bañuelos volen seguir ampliant la ratxa de catorze victòries consecutives al Municipal que l'han convertit en l'únic equip de Primera fins a Tercera Divisió que segueix invicte com a local aquest curs. Els garrotxins saben que aquesta ratxa és tan difícil d'aconseguir com de mantenir. I avui tindran una nova prova.

L'Olot rep aquesta tarda (17 h) el Vilafranca, que arriba a la Garrotxa amb set punts de marge respecte les posicions de descens, i amb la moral pels núvols després d'haver tombat el Vic (3-2) en l'últim partit remuntant un resultat advers. El tècnic de Miranda de Ebro parteix amb la convicció de sumar la victòria, però amb reserves, ja que Agustí Puigvert, Puchi, "gaudeix d'un equip que sempre presenta una lluita oberta, sota el signe de la feina i la voluntat i, si jugues mirant la classificació, malament, perquè pots ser fàcilment sorprès i, això podria posar en perill els nostres objectius".

Bañuelos com sempre, fa una crida a la prudència i la humilitat per la "dificultat del repte que tenim al davant, cada vegada els rivals ens ho posaran més difícil i això és molt llarg". Ara bé, l'entrenador de l'Olot veu els seus homes "molt motivats de treure's l'espina del duel contra el Figueres".

Per aquest partit, Bañuelos recupera Abel Solé després d'haver complert el partit de sanció per acumulació de targetes. En canvi serà baixa Jordi Roca per la ruptura de fibres als isquiotibials que va patir en els primers minuts del derbi contra el Figueres i que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant dues setmanes. D'altra banda, Bañuelos tampoc podrà comptar amb Enric Vallès i David Massegú, lesionats.

Per la seva part, el tècnic del Vilafranca no podrà comptar amb Domínguez, sancionat.