El Girona Hoquei Patins va segellar ahir definitivament la seva segona participació consecutiva a la Final Four de la Copa d'Europa femenina després de guanyar de forma ajustada (3-4) el partit de tornada de quarts de final a la pista de l'Iserlohn alemany, rival a qui ja va guanyar de forma clara en el partit d'anada a Girona (5-2).

Això sí, ahir les de Sergio Alonso van haver de remar a contracorrent després d'arribar al descans perdent per 2 a 1. Però a la represa, les gironines van anar per feina i amb un tres i no res, van aconseguir posar l'empat a dos. A partir d'aquí les visitants van anar a més, fins a donar la volta al marcador i acabar guanyant per tres a quatre. Ara, el Girona es jugarà el pas a la desitjada final en un cara o creu contra el Noisy Le Grand en les semifinals d'una Final Four que encara no coneix la ciutat que l'acollirà. En aquest sentit, el tècnic del Girona, Sergio Alonso, va assegurar després del partit que "nosaltres volem portar la competició a Girona", però va afegir que "només serà possible si tenim el suport econòmic de les institucions". De totes maneres, no serà fàcil, i és que els altres tres classificats també volen ser els organitzadors de la millor competició de l'hoquei femení europeu. L'altra semifinal serà: Voltregà-Biesca Gijón.