Això fa molt bona pinta. Definitivament, la bona temporada del Bordils no és flor d'un dia. I això va quedar demostrat ahir per enèsima vegada. Una jornada més, els de Pau Campos es van desfer del seu rival sense massa problemes. Aquest cop, els blanc-i-verds es van desfer de l'OAR Gràcia de Sabadell per un clar 33-25 que manté a l'equip de Bordils líder en solitari de la Primera Nacional.

A partir del descans, el partit no va tenir història. Els quatre gols de renda de la mitja part (14-10), més un gran parcial a l'inici de la represa, van esdevenir definitius per lligar una nova victòria, abans de visitar la setmana vinent la pista del segon classificat, el Granollers B.

L'Augi Sarrià tenia ahir un dels partits més important de la temporada, i és que amb una victòria a la pista del cuer La Garriga, els de Josep Espar, penúltims a la classificació, s'asseguraven la permanència. A l'hora de la veritat el partit va ser d'allò més igualat, i no es va decidir fins a la recta final. Malauradament, el Sarrià va veure com en un final a cara o creu, la victòria es quedava a casa (24-23).

Això significa que els de Sarrià de Ter hauran d'esperar una mica més del previst per segellar la permanència matemàtica, tot i que no hi ha d'haver problema per mantenir la categoria, tenint en compte que només baixa un equip, i que La Garriga, amb el d'ahir, només ha estat capaç de sumar dos triomfs, per sis victòries i dos empats de l'Augi Sarrià.