Gerard Bordas i Moisés Hurtado han estat aquesta temporada els dos fitxatges del mercat d'hivern del Girona FC. I vist el partit d'ahir a El Nuevo Colombino, Toni Moral es pot considerar el fitxatge de primavera del conjunt gironí, una nova modalitat que a Girona encara no coneixíem.

El migcampista terrassenc va ser la principal sorpresa en l'onze inicial de Rubi; en 45 minuts i abans de ser substitituït en el descans, en va fer prou per forçar la falta que, picada per ell mateix, va significar el 0-1 de Ritxi. Això passava dos minuts abans que el mateix Toni Moral fes el 0-2, que significava una resta del partit més que plàcida per als gironins. Des d'aquest moment i fins al descans, el migcampista va seguir sent un dels homes més actius dels gironins al damunt de la gespa, i només unes molèsties físiques i el perill d'haver vist una targeta groga van fer que Rubí decidís reservar-lo al segon temps.

Ningú dubtava a l'estiu que Toni Moral havia estat un dels reforços més destacats per l'actual temproada, tot i que fins ara no havia arrencat. Abans del partit d'ahir, Moral només havia estat titular un cop, en la primera jornada contra el Sabadell (0-0) i havia participat a estonetes en cinc partits més: en la victòria davant l'Sporting (3-1), en l'empat a Osca (0-0), en el triomf davant el Racing (1-0), en el memorable partit tot i la derrota contra l'Elx (0-1) i en l'empat a quatre al Miniestadi (4-4). Que amb ell al camp l'equip pràcticament no conegui la derrota és una casualitat?

Les dotze últimes jornades poden esvair aquest dubte. De moment, la millor notícia d'ahir, més enllà de la victòria i de trencar una ratxa negativa a fora, és que Toni Moral somriu de nou.