El davanter del Reial Madrid Karim Benzema ha estat multat amb un total de 18.000 euros i vuit mesos sense carnet de conduir després de ser caçat a 194,4 quilòmetres per hora en un tram en el qual el límit de velocitat estava fixat en els 100.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Pozuelo de Alarcón va condemnar ahir el futbolista blanc, després de la celebració d'un judici ràpid que va celebrar-se ahir al matí, a la pena de 150 euros diaris fins arribar als 18.000, a banda de deixar sense carnet l'internacional francès durant els propers vuit mesos i un dia. D'aquesta manera, el gal no haurà d'acudir al judici que estava previst per al dia que la seva selecció i el combinat espanyol s'han d'enfrontar a París en el partit decisiu per a la classificació del Mundial del 2014.

Benzema té molts números de ser suplent aquest vespre (20.00 hores/C+ Liga i Gol TV) en el duel que el Reial Madrid i el Mallorca disputaran al Santiago Bernabéu, partit en el qual el conjunt que dirigeix José Mourinho intentarà aconseguir una victòria que els mantingui a la segona posició i, de passada, afegeixi un xic de pressió al Barcelona, líder destacat de Primera amb 13 punts d'avantatge. El tècnic portuguès ha deixat fora de la convocatòria Callejón, Essien, Albiol i Nacho, per la qual cosa recupera Varane, Coentrao i Sergio Ramos, baixes en l'anterior jornada. Per la seva banda, el Mallorca, tercer per la cua però que acumula dues victòries consecutives, té les importants baixes de Pep Lluís Martí i Javi Márquez, tots dos sancionats.