les imatges de la remuntada al camp nou contra el milan El Barça va aconseguir capgirar el 2-0 amb un 4-0 que va fer trontollar d'eufòria l'estadi.Jordi Alba, Iniesta, Dani Alves i la resta de jugadors del Barça corren a felicitar Leo Messi, autor dels dos primers gols del partitL'italioegipci El Sharawy, decebut veient com se'ls escapava la possibilitat d'accedir als quarts de final de la Champions League malgrat arribar al Camp Nou amb un 2-0 del partit d'anada a San Siro. Andrés Iniesta i Busquets feliciten Leo Messi després del segon gol que l'argentí va marcar ahir.

Refet, satisfet i amb la satisfacció de la feina ben feta, Jordi Roura va anunciar que Tito Vilanova ben aviat tornarà a ser al seu lloc a la banqueta. Al seu costat i a prop dels jugadors per encarar amb normalitat l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions. Uns partits que després del 2-0 encaixat a San Siro, alguns ja creien que no s'arribarien a jugar. Roura va explicar ahir que "sempre" ha confiat en el seu equip malgrat que des de molts llocs se'l donés per acabat arran dels darrers mals resultats. "Aquest equip quan no guanya es revela i no es resigna. Són jugadors especials i avui (per ahir) ho han tornat a demostrar", va dir Roura. En aquest sentit, el tècnic llagosterenc considera que el crèdit del Barça segueix intacte tot i l'eliminació a la Copa del Rei. "Les crítiques que hem rebut han estat desmesurades", va assegurar pe afegir després que "aquests jugadors continuen tinguent gana, molta". Roura va explicar que havien preparat "a consciència" el partit que es va poder veure "amb l'espurna" amb què van jugar els blaugrana. La pressió a què va sotmetre el Barça als jugadors rossoneri només començar i durant tot el partit va ser el factor determinant. "Voldria destacar-ho. Crec que el resultat i el joc ha estat més mèrit del Barça que no pas demèrit del Milan", va dir. "Veníem d'un partit complicat de l'anada i els jugadors havien rebut crítiques desmesurades. Han respost. Hem pogut caure eliminats però el compromís i l'entrega dels futbolistes fa que ens sentim orgullosos de treballar amb ells", deia Roura que reconeixia que havien passat "uns dies complicats".

La remuntada tan desitjada es va aconseguir. "Per culminar-la cal fer les coses bé i tenir un xic de fortuna. Iniesta ha rematat al pal, després hi ha hagut un penal clar a Pedro i també ells ens podrien haver complicat la vida amb l'ocasió al pal. En els darrers partits ens havien penalitzat injustament errades nostres i avui (per ahir) hem tingut un pèl de sort en accions puntuals", reflexionava el preparador de Llagostera.

Quant a l'esquema tàctic i a l'onze titular que va presentar ahir davant el Milan, Roura va detallar que havia apostat per Mascherano en comptes de Puyol "pel seu més bon desplaçament de pilota". Un altre dels factors també decisius del partit va ser la presència de David Villa a l'equip a la posició de davanter centre. "Volíem situar Villa a l'eix perquè fixés els dos centrals i així Messi pogués tenir més llibertat de moviments entre línies"

Pel que fa a Messi, Roura també va tancar qualsevol debat. "Per si algú tenia dubtes, ha tornat a oferir una lliçó magistral de futbol i que és un jugador extraordinari, que envoltat de jugadors extraordinaris és capaç de fer el que fa a les grans cites", va subratllar sobre l'astre argentí.