L´Escala continua imparable al capdavant de la classificació al costat del Torroella de Montgrí i és, ara per ara, l´equip que més en forma de Tercera Catalana. Els nois dirigits per Pitu Batlle van encadenar, diumenge passat al migdia, la desena victòria consecutiva (2-1) davant l´Esplais, un dels rivals que lluitaven per estar a dalt i que s´ha desinflat de manera alarmant.

Per a Pitu Batlle, entrenador dels escalencs, "la clau de les 10 victòries és que hi ha hagut una millora molt gran de l´equip a nivell d´intensitat, concentració i capacitat de competir, fet que ha millorat el rendiment defensiu".

Després d´un inici dubitatiu de temporada, en l´any en què havia descendit de Segona Catalana, els escalencs tenen més que encarrilat el retorn a la categoria. Els dos primers classificats pugen directament i l´Escala i Torroella -tenen la mateixa puntuació- ja treuen 14 punts al tercer classificat, el Monells. Així, tot fa preveure que el campionat es decidirà el 21 d´abril, data en què hi haurà el duel de colíders al camp de l'Escala -a l'anada, els torroellencs van guanyar 1-0.

Sile, en ratxa

L'escalenc Sile Cámara va tardar en adaptar-se a la categoria, però en aquesta segona volta del campionat s´ha despertat. L´exdavanter del Figueres i Llagostera va anotar un doblet contra l´Esplais, duu un total d´onze gols i en aquest segon tram ja n´ha marcat cinc. Sile és el màxim realitzador de l'Escala amb tres gols més que el migcampista Carles Giménez.