Confia signar l'acord en breu

Fabra confirma contactes per l´alternança de la Fórmula 1

El president valencià revela que ha hagut una trobada amb el patró de la cursa, Bernie Ecclestone, i contactes amb el president Artur Mas per fixar les condicions

13.03.2013 | 18:09
Vettel creua la línia de meta al GP de Catalunya
Vettel creua la línia de meta al GP de Catalunya

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assenyalat aquest dimecres que confiar signar en "breus dates" l'acord per fer efectiva l'alternança del Gran Premi de Formula 1 de Montmeló i València. Així ho ha indicat Fabra durant la seva compareixença de premsa a Madrid, on ha estat rebut pel president madrileny Ignacio González. El cap del Consell ha confirmat que ha tingut una trobada amb el patró de la Formula 1, Bernie Ecclestone, i contactes amb el president del Govern, Artur Mas, per fixar un acord que passaria per celebrar la cursa els anys imparells a Catalunya i els anys parells al País Valencià.

El president valencià ha recordat que l'any passat va suggerir al patró de la Formula 1, Bernie Ecclestone, la possibilitat d'abaratir el cost anual de la prova automobilística i que aquest abaratiment passar per l'alternança amb Catalunya.

Enllaços recomanats: Premis cinema