Amb la presència de Xavi Hernández, totalment recuperat dels seus problemes físics, els futbolistes del Barcelona van fer ahir una sessió de recuperació amb l'objectiu posat en el decisiu partit de demà davant el Milan. Xavi, absent en els últims enfrontaments per una lesió muscular al bíceps, va participar amb total normalitat en una sessió en la qual els titulars dissabte davant el Deportivo varen treballar amb menys intensitat. El partit d'anada, del passat 20 de febrer a l'estadi Giuseppe Meazza de Milà, va finalitzar amb victòria 2-0 per als italians, amb gols de Boateng i Muntari.

Per la seva part, el Milan va confirmar ahir que el seu davanter Giampaolo Pazzini no jugarà a Barcelona. El club italià va fer pública ahir la llista amb els noms dels convocats per al partit entre els quals no figura Pazzini, que es va lesionar divendres passat en el partit de la lliga contra el Gènova, en què els homes de Massimiliano Allegri van aconseguir la victòria per 2-0. Pazzini, segons va explicar l'entitat milanesa, es va sotmetre ahir a un nou reconeixement mèdic que va confirmar una important contusió òssia i muscular, així com una microfissura al cap del peroné de la cama dreta.

El pròxim entrenament de l'equip barcelonista serà avui , també a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió començarà a les sis de la tarda i, tal com estipula la normativa de la UEFA, els primers quinze minuts seran oberts per als mitjans de comunicació. Abans, cap a tres quarts de sis, l'ajudant de Tito Vilanova, Jordi Roura, així com un jugador, oferiran una roda de premsa també a Sant Joan Despí. Dissabte a la nit, després del partit contra el Deportivo, el tècnic llagosterenc del Barça ja va començar a parlar de la cita contra el Milan assgurant que ""tenim les coses clares de com hem de jugar el partit". " Tenim bastant clar com jugarà el Milan i com ho hem de fer nosaltres. Anímicament tampoc hi ha problemes, perquè tots els jugadors estan molt mentalitzats". va explicar Roura.

El Milan arribarà aquest migdia i s'instal·larà en un hotel pròxim al Camp Nou. El seu entrenament està previst per a un quart de vuit a l'estadi blaugrana i l'entrenador Massimiliano Allegri i un jugador del seu equip oferiran una roda de premsa mitja hora abans.

Xiularà Viktor Kassai

L'hongarès serà l'àrbitre del partit de demà al vespre, segons va fer públic ahir la UEFA. Kassai xiularà per segona vegada el Barcelona, ja que va ser el col·legiat encarregat de dirigir la final de la Lliga de Campions de 2011 en la qual el conjunt català va aconseguir el seu quart títol continental davant el Manchester United. L'àrbitre hongarès també va dirigir en una ocasió el Milan, vencent el quadre transalpí a l'Arsenal per 4-0, en l'anada dels vuitens de final d'aquesta competició la temporada passada. Kassai va arbitrar la semifinal del Mundial de Sud-àfrica 2010 en què la selecció espanyola va aconseguir la classificació davant Alemanya; i també va dirigir el debut d'Espanya davant Itàlia, amb empat 1-1, en l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna.