El davanter de l'Espanyol Sergio García va lamentar ahir la derrota de dissabte contra el Rayo (2-0), que aprofundeix en el mal moment del conjunt català en els últims partits, i va apuntar que "l'equip li posa ganes però amb això no n'hi ha prou". Segons ell, "hem de reflexionar i buscar solucions" per al duel contra el Màlaga.

El bloc de l'entrenador Javier Aguirre ha sumat un punt dels últims nou possibles. Això, no obstant, no ha desmoralitzat el futbolista català. "Hem de seguir lluitant i treballant dur per a la pròxima jornada de Lliga, encara queden molts partits perquè acabi la competició", va afegir. De tota manera, Sergio García no amaga que el vestidor ha d'estudiar el que ha passat en els últims compromisos: "Hem de reflexionar per canviar coses que no ens surten ara i fa tres partits, sí. Fa tres jornades que no guanyem i cal analitzar-los amb calma perquè els resultats millorin a partir d'ara".

El davanter va dir que "a la segona part, quan vam tornar a jugar amb un mitjapunta enrere, l'equip va mostrar-se més sòlid i hauríem pogut empatar".