El PA Blanes Fundació es va emportar la victòria ahir en el Campionat d'Espanya de Patinatge de grups de xou petits, en una campionat disputat a Reus que va ser, pràcticament, una repetició del que es va disputar fa just un mes a Fontajau. Com en aquella oportunitat, l'equip d'Aurora Navarro va superar el Sant Celoni i el Vilanova en un podi que serà la representació estatal en el campionat d'Europa el mes de maig a Mòdena (Itàlia). L'altre equip gironí participant, el Celrà, va acabar tretzè amb el seu xou "Engabiats".

El "Fes-me riure" del Blanes va guanyar amb amb 95.2 punts mentre que el Sant Celoni, amb "Jardí de fils sense cosir i paraules sense dir", es va quedar amb 91.90. "Que dur és dir adéu", de Vilanova va fer un 90.80.

L'equip selvatà sortia en la penúltima posició ahir i, això, després del bon paper del Sant Celoni i els seus 91.90 punts, posava més pressió al grup d'Aurora Navarro. Calia fer una actuació gairebé perfecta i les patinadores i el patinador selvatans ho varen aconseguir. Un espectacular 95.2 que deixava clar el domini dels blanencs que porten anys sent un dels grans dominadors d'aquesta especialitat. Ara, el proper pas serà a Itàlia on el Blanes lluitarà pel títol europeu contra els conjunts locals que, ens els últims anys, han estat els únics que han plantat cara als conjunts catalans en la modalitat de grups de xou tant en grups grans com en petits.

En aquest últims anys, aquest mateix grup de patinadors del CP Blanes Fundació també ha arribat a gran cites europees i, fins i tot, mundials per mèrits esportius. En alguna oportunitat, però, l'equip selvatà ha hagut de renunciar a partipar per motius econòmics. Això és el que li va ocórrer l'any passat quan el grup d'Aurora Navarro no va poder anar al Campionat del Món que la Federació Internacional va decidir portar a Nova Zelanda.