Ja fa dues jornades que el Girona està de pega amb els àrbitres. Al Molinón, Ocón Arraiz no va veure un clar penal sobre Luso Delgado i, per postres, va expulsar Moisés Hurtado a la segona meitat. Ahir, en el duel contra l'Osca, els gironins van tornar-se a quedar amb un home menys després que Mariscal Sánchez decidís mostrar la targeta vermella a Migue González a l'entendre que havia comès penal. D'aquesta manera, i per segona setmana consecutiva, Rubi tornarà a quedar-se sense una peça a l'eix de la defensa. En aquesta ocasió, però, es tracta d'una baixa d'allò més sensible, ja que Migue ho havia jugat pràcticament tot fins ara. I encara n'hi ha més, ja que el central, al veure dues targetes grogues, manté les quatre amonestacions que ja portava, pel que, quan torni, seguirà a només una groga de veure's obligat a descansar de nou.

"Encara no penso en com substituirem la baixa de Migue, però el que sí que tinc clar és que vul veure repetida la jugada del penal. No sé si és molt clar i estudiarem si podem recórrer la targeta que ha vist o no. Em fa bastanta ràbia, no per l'acció en sí, sinó perquè continua amb quatre targetes", va lamentar Rubi en roda de premsa, conscient que perdrà una de les seves peces bàsiques per al partit d'aquest proper dissabte al Nuevo Colombino, camp del Recreativo de Huelvo.

Migue no és un jugador qualsevol, sinó el futbolista que fins ara ha disputat més minuts aquesta temporada amb la samarreta del Girona. Sempre ha estat titular, en totes les jornades de Lliga. Un fix. Només ha descansat 45 minuts, ja que va ser substituït a la mitja part del partit que els gironins van perdre a la Nova Creu Alta de Sabadell. En total, el central ha disputat 2.565 minuts repartits en un total de 29 partits de Lliga i dissabte, per primera vegada, no sortirà en l'onze titular del seu equip.

Rubi haurà de trobar-li un recanvi durant aquests propers dies, buscant així la parella de ball de Richy per a l'eix de la defensa. I l'opció que té més enters de ser la vàlida és la de recuperar a Moisés Hurtado, ja disponible després de complir ahir un partit de sanció. L'ex de l'Espanyol ja va provar com a central en la golejada encaixada al camp de l'Sporting i té molts números de repetir titularitat aquesta propera jornada. Una altra probabilitat seria la de situar al mig Txiki, encara que les últimes errades del barceloní fan molt poc probable que Rubi es decideixi per aquesta alternativa.