El Màlaga CF, després de tornar dissabte a la nit de Valladolid, on va empatar a un gol amb el conjunt local, va començar ahir amb una suau sessió la preparació del partit de dimecres de la Lliga de Campions, contra el Porto. El tècnic Manuel Pellegrini manté els dubtes del portuguès Eliseu Pereira, i del brasiler Julio Baptista. Els andalusos han de remuntar un 1-0 per accedir a quarts de final.

Pellegrini espera que estiguin recuperats tots dos. El primer fa diverses setmanes que està lesionat, mentre que Baptista, amb un petit trencament fibril·lar, esperarà a dimarts per saber si pot formar part de la llista de convocats. Els altres jugadors estan en condicions, inclòs el defensa brasiler Weligton Oliveira que, per precaució, no va jugar contra el Valladolid.

L'equip malagueny treballarà avui i demà a La Rosaleda al matí per, a continuació, i després de conèixer-se els futbolistes convocats, oferir una conferència de premsa Pellegrini i un jugador.

El Porto arribarà en vol xàrter a Màlaga cap a les dotze del migdia amb 150 aficionats, encara que el mateix dia del partit seran 860 seguidors, mobilitzats en 16 autocars, dels grups d'animació Superdragoes i Colectivo 95. Pels seus propis mitjans en viatjaran un miler més. En total s'esperen uns 2.000 seguidors del Porto.

L'entrenament oficial de l'equip portuguès se celebrarà demà, a 2/4 de 7, a La Rosaleda i a les sis de la tarda l'entrenador Vítor Pereira i un jugador de la plantilla portuguesa atendran els mitjans de comunicació en la conferència de premsa oficial. Per cobrir la informació del conjunt portuguès es desplaçaran 30 professionals de la informació, que representen a 14 mitjans de comunicació lusitans.