El Reial Madrid no va acusar la ressaca europea i va sumar un nou triomf davant el Celta de Vigo (1-2), en un partit on Cristiano Ronaldo, autor dels dos gols del seu equip, i el porter Diego López van tornar a ser decisius. Després de l'èxit europeu contra el Manchester United a Old Trafford, José Mourinho va donar descans a diversos dels seus titulars. A Balaídos va començar amb una defensa poc habitual -Essien, Pepe, Albiol i Marcelo- i, en el primer quart d'hora, el Celta va obligar Diego López a intervenir providencialment fins a quatre vegades.

El porter gallec, decisiu en la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, va tornar a signar una magnífica actuació. Abans que es complís el primer minut de joc ja va esmenar l'error del seu company Raúl Albiol amb una gran intervenció davant Iago Aspas. A la defensa madridista se la veia insegura i el Celta es va envalentir. Augusto Fernández va tornar a provar Diego López amb un xut creuat en el minut cinc, just abans que Aspas, després d'una indecisió de Pepe, es trobés de nou amb el porter visitant.

A partir d'aquí el Celta es va apagar i el Reial Madrid, sense trepitjar gaire l'accelerador, es va apoderar del duel. La dupla Khedira-Modric es va apropiar del mig del camp; Cristiano Ronaldo va començar a entrar en joc; i Benzema va fer mal als defenses celestes amb les seves caigudes a les bandes. Amb tres minuts en va fer prou l´equip de José Mourinho per emmudir Balaídos. Primer Ronaldo va provar Javi Varas des de la frontal: després el portuguès va elegir la pitjor opció en un u contra u davant el porter andalús en voler assistir Benzema en comptes de xutar; i en qüestió de segons de nou Varas es va lluir davant l'internacional francès. El domini blanc era aclaparador. El Celta estava superat, a la vora del KO, i només l'extraordinària actuació del seu porter, va evitar que el Reial Madrid mullés abans del descans.

En l'inici del segon acte la persecució madridista no va cessar i al quart d'hora Cristiano Ronaldo es va aprofitar d'un rebuig per tirar a terra el mur local. Va despertar llavors el Celta, que no va tardar a empatar amb un gol d'Aspas i fins i tot va poder donar-li la volta al marcador però Albiol, després de l'única indecisió de Diego López, va evitar la rematada d'Augusto en la mateixa línia de gol.

Pero quan l'equip d'Abel Resino semblava enganxar-se al partit el seu rival es va trobar amb un penal, per falta de Javi Varas a Kaká, que Cristiano Ronaldo no va errar. El Celta es va bolcar però el Reial Madrid, no sense sofriment, va aguantar l'empenta dels locals i una última ocasió de Park.