Enfurismat i decebut. Així va acabar el públic del Municipal després de la polèmica derrota del Llagostera davant el líder de ?Segona B. I no pel joc dels seus jugadors, sinó per la mala fortuna d'encaixar l'únic gol del partit en l'afegit i per un arbitratge que els va fer aixecar de la cadira diverses vegades. Una expulsió de Masó al minut 19 i tres possibles penals ?sense xiular van ser el detonant.

L'afició comença a estar acostumada a veure els seus jugadors remant contra corrent. Si ara fa quinze dies, contra l'Olímpic, els gironins van haver de sobreposar-se a una expulsió molt matinera d'Artabe a la mitja hora, ahir l'expulsió va encara va arribar més aviat.

Durant els primers minuts, el Llagostera va aconseguir anul·lar el líder i va gaudir de les millors ocasions. Els valencians es van sentir molt incòmodes al Municipal, i ni per les bandes ni per l'aire van trobar la manera d'inquietar Moragón. Els gironins no van brillar, però sí que van acostar-se amb un remat de cap de Sellarès (m.8) i en dues faltes, executades per Pitu i Enric Pi, que van posar la por al cos al conjunt blanc-i-vermell. Però les coses van tardar ben poc a complicar-se. Va ser en una jugada sense perill prop del córner en què Masó va clavar els tacs a Capdevila i el banyolí va acabar veient una vermella molt rigorosa (m.19). Això va obligar ?Lluís Carrillo a moure fitxa, i va optar per prescindir dels serveis de Pitu i donar entrada a Artabe, així com a endarrerir Tarradellas al lateral de la defensa. Unes mans d'Akapo a dins l'àrea pocs minuts després van acabar amb els nervis de la grada.

Passat el mal tràngol per quedar-se amb deu, durant el qual l'Huracán va anotar un gol en clar fora de joc que va ser anul·lat, els locals es van refer. De fet, Sellarès va tenir una bona ocasió per marcar després d'un eslàlom a la frontal que va acabar amb un xut desviat.

Omar i Fas, al costat eren els encarregats de portar la pilota prop de l'àrea local. Però Moragón només va haver d'intervenir una vegada per aturar un xut fluix amb la puntera d'aquest últim. Els gironins se n'anirien al vestidor després que Carrillo donés entrada a Àlex Moreno per Eloy Gila i d'intentar-ho en una jugada d'estratègia en un córner en què Paco va estar a punt d'encaixar un gol olímpic.

La segona part va augmentar les revolucions del partit. Pi va fer un primer avís als dos minuts amb un xut suau a les mans del porter i l'Huracán va respondre amb una jugada de combinació en la qual Vallho va salvar el gol quan Fabiani carregava la cama, sol davant Moragón.

Sellarès, que reapareixia després d'un partit de sanció davant l'Olímpic (0-0), seguia sent el més perillós dels de Carrillo, i al m.57 va rematar lleugerament desviat des del costat una deixada amb el cap de Tarradellas i no va arribar a una centrada molt perillosa de Pi des de l'esquerra (m.66).

Les forces al damunt del ter?reny de joc es van igualar quan l'àrbitre va compensar la primera vermella del partit ensenyant-ne una altra de directa a Fabiani, per un cop de colze a Tito. Poc després, però, Pérez Muley no veia unes noves mans a l'àrea visitant, aquest cop de Tomás Ruso (m.77).

Els últims minuts van ser un cara o creu. D'una banda, els locals, amb la velocitat d'Àlex Moreno i Joaqui als laterals, que eren els més incisius aleshores, i els valencians, aprofitant la seva qualitat individual. I va sortir creu. En un córner, quan passaven dos minuts del temps reglamentari i el Llagostera jugava amb nou per una segona targeta a Pi, San Julián va rebre la pilota al punt de penal i va enviar-la a la xarxa amb un xut arran del pal.