A Jorge D'Alessandro, entrenador de l'Osca, no li desagrada del tot el que està veient del seu equip en les darreres jornades. No acaba d'escapar de la part baixa de la classificació, però el que li estan oferint els seus homes ha deixat prou satisfet al tècnic, disposat a tocar el mínim possible les peces per enfrontar-se demà al Girona. Així ho expressava ahir davant els mitjans en la prèvia del partit, xerrada en què va aprofitar per elogiar les qualitats dels catalans, destacant sobretot el talent del migcampista Jandro Castro.

"Fer canvis no té sentit, l'equip no ha estat superat", sentenciava D'Alessandro, conscient que, per emportar-se algun botí positiu de Montilivi, els aragonesos hauran de fregar la perfecció: "S'ha de jugar molt bé al futbol perquè Montilivi és un camp molt gran on ens espera un partit molt complicat. Ara bé, crec que estem en molt bones condicions per fer un bon partit, ja que hi tenim molt a dir", advertia.

El tècnic va desgranar la plantilla gironina, elogiant-ne alguns jugadors i demostrant que el bon rendiment dels blanc-i-vermells aquesta temporada no ha passat per alt en els altres vestidors: "És un equip que ha imposat un ritme frenètic durant moltes jornades i que s'ha situat amb justícia allà a dalt. Acuña està treballant bastant bé, tenen un jugador molt expert com és Jandro, dos pivots com Luso i Tébar que treballen molt bé... És un equip que ha marcat tendència en la categoria, amb un camp molt bonic i també molt gran que ens permetrà jugar bé al futbol", va dir. Finalment, va avisar també que l'Osca, tot i estar en descens, encara té molta feina per fer: "Veig bé la plantilla, estan fent una molt bona feina".