Amb la moral d'haver esgarrapat un punt a Xàtiva contra l'Olímpic (0-0) diumenge passat i del darrer triomf a casa contra l'Ontinyent (3-1), el Llagostera s'enfronta al nou líder de la categoria aquesta tarda al Municipal (17.30). Per història i per nom, l'Huracán sona a ben poca gent però la temporada passda es va classificar per al play-off-traient l'últim bitllet als gironins- i enguany ha demostrat ser un ferm candidat a l'ascens a Segona A. Tant és així que l'entrenador del Llagostera Lluís Carrillo considera els valencians "el millor equip de la categoria" juntament amb el Vila-real B. Els gironins arriben a la cita en ratxa i satisfets de l'actitud i el compromís dels darrers matxs. A més a més per al partit al d'avui, Carrillo recupera Alfonso Artabe i Marc Sellàres, baixes per sanció a La Murtra. En canvi, l'absència destacada és la de Barón i això farà que Masó, un pivot, es desplaci al lateral dret ja que Aimar encara no està recuperat. Planagumà és baixa fins a final de temporada. "A Xàtiva ja va jugar en Segarra que no estava tenint gaires minuts i va complir. Reestructurarem l'equip sense cap problema", deia Carrillo.

El Llagostera es trobarà avui un equip sòlid en defensa i letal en atac, unes qualitats que l'han enlairat fins al primer lloc de la classificació. "Defensivament tenen molt de nivell i per això són el segon equip menys golejat. En atac, disposen d'Omar, un mitjapunta molt ràpid i dos extrems hàbils i experts com Capdevila i Fas. A més a més, en el joc aeri són molt potents amb Fabiani o Ruso", escriu Carrillo. Sens dubte, un rival temible que reuneix totes les característiques per tenir èxit a una categoria com la Segona B. Tot i això, Carrillo confia en el bon moment dels seus. "A casa hem de sumar de 3 en 3 per no patir. Els de baix estan reaccionant i no podem badar gaire", avisa.

El bàndol valencià no pot comptar en principi amb Carreño i Javi Rubio, sancionats, i ni amb Javi Navarro i Pablo Vidal, lesionats.